perjantai 18. elokuuta 2017

Viikko 33

Terveisiä päiväkodilta!


Tällä viikolla olemme taas ehtineet touhuamaan paljon kaikkea mukavaa. Liikunnalliset toiminnat ovat olleet lasten mieleen ja siksi olemmekin pelanneet esimerkiksi sählyä ja jalkapalloa. Myös trampoliini on ollut kovassa käytössä tällä viikolla. Olemme tietenkin lukeneet myös paljon kirjoja ja pelanneet erilaisia pelejä. Tälläkin viikolla kirjastosta lainattu kansanlaulukirja on pitänyt suosionsa ja siksi hankimme kirjan myös omaksi päiväkodille. Kirjassa on paljon erilaisia kansanlauluja ja usein sieltä pyydetäänkin laulamaan esimerkiksi laulut "Asikkalan puiset rattaat" ja "Keinustuoli".


Lasten suosikiksi noussut kansanlaulukirja
 


Olemme tällä viikolla myös retkeilleet. Keskiviikkona kävimme Juvakodin pihalla katsomassa kanoja. Juvakodin pihalla asustaa kaksi kanaa ja lapset seurasivat niitä mielellään. Tarkoituksena on, että käymme seuraavien viikkojen aikana myös uudestaan katsomassa kanojen touhuja.
Perjantaina eli tänään kävimme aamulla retkellä kirjastossa. Juvan kirjastossa on tässä kuussa Juvan maa-ja kotitalousnaisten järjestämä näyttely "Syötiin sitä Juvalla ennenkin". Siellä oli esillä paljon vanhoja esineitä, kuten kahvimyllyjä, kahvipannuja, astioita, kaulimia,keittokirjoja, taikinatiinuja ja muita ruuanlaittoon liittyviä esineitä. Lapset jaksoivat hyvin katsella ja tutustua esineisiin ja heiltä tuli myös paljon kysymyksiä niihin liittyen. Lopuksi lapset saivat vielä valita kirjastosta itselleen ruokaohjeella varustetun postikortin. Paluumatka päiväkodille taittui mukavasti rantatietä pitkin juosten ja luontoa tutkien.


Juvakodin kanat









Tässä oli tämän viikon kuulumiset, mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti