perjantai 23. maaliskuuta 2018

Viikko 12


Tällä viikolla on aloitettu pääsiäisaskarteluja, istutettu ohraa kasvamaan ja väritetty pääsiäisaiheisia värityskuvia.
Keskiviikkona Helena Leikas seurakunnasta kävi kertomassa meille Pääsiäisestä. Lauloimme myös yhdessä ja lopuksi lapset saivat itselleen väritettäviksi paperisia pääsiäismunia.
Sisällä olemme pelanneet pelejä, rakentaneet palikoilla ja legoilla, leikkineet kotileikkejä ja pikkuautoilla sekä pomppineet trampoliinilla. Osa lapsista on myös muovaillut muovivahalla ja tehnyt hamahelmistä erilaisia hahmoja. Kirjastoautokin löysi meidät täältä uudesta paikasta ja lainasimme jälleen ison pinon kirjoja luettaviksi. Luemme päivittäin lasten valitsemia kirjoja ja lapset kuuntelevat niitä mielellään. Myös molemmissa lepohuoneissa luetaan pieni hetki päivälevon aluksi ja kuunnellaan rauhallista musiikkia. Kaikki lapsethan eivät nukahda, mutta kaikki lepäävät hetken ja hereillä olijat voivat sitten nousta aikaisemmin leikkimään.
Kelkat, pulkat ja liukurit ovat olleet ahkerassa käytössä ulkona. Myös lumikasojen kaivelu karhunkämmenillä ja lapioilla on ollut mieluisaa puuhaa. Perjantaina kävimme koko lapsiryhmän kanssa mäenlaskussa Kukkokoululla ja riemua riitti sielläkin ☺
Keväisiä kelejä odotellessa, ensi viikkoon!

 






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti