torstai 22. helmikuuta 2018

Viikko 8

Terveiset muuton keskeltä!


Meillä on tällä viikolla aloitettu jo kovaa vauhtia pakkaamaan muuttoa varten. Olemme tyhjennelleet kaappeja muuttolaatikoihin ja ottaneet seiniltä pois lasten piirustuksia ja muita töitä. Olemme jutelleet paljon muuttoon liittyvistä asioista lasten kanssa ja kertoneet heille uudesta päiväkodista. Kaiken pakkaamisen keskellä olemme tietenkin viettäneet myös normaalia päiväkodin arkea päivittäin.  Olemme leikkineet, värittäneet, pelailleet pelejä, viettäneet syntymäpäiviä ja ulkoilleet aurinkoisessa ja rapsakassa pakkas-säässä.
 Tänään eli torstaina saimme heti aamusta vieraita päiväkodille, kun kaksi sosionomiopiskelijaa saapuivat päiväkodille toteuttamaan opinnäytetyöhönsä liittyviä ohjauksia. Opiskelijat siis kartoittavat opinnäytetyössään lasten mielipiteitä hyvästä päiväkodista piirtämisen ja haastattelujen keinoin. Tänä aamuna lapset pääsivät piirtämään hyvää ja mieluisaa päiväkotia ja myös kertomaan piirustuksistaan opiskelijoille. Saa nähdä millaisia hauskoja ideoita lapsilta tuleekaan! :) Tänään on taas kova pakkanen, joten vietämme paljon aikaa sisällä pelaillen ja leikkien, mutta jospa viimeistään iltapäivällä pääsisimme pienelle "happihyppelylle" aurinkoiseen ulkoilmaan ja samalla nauttimaan vielä viimeisiä kertoja Esikon ihanasta isosta pihasta.
Otimme eilen aamupäiväulkoilun aikana päiväkodin portailla lapsista vielä "jäähyväiskuvan". Lapset vilkuttivat rakkaalle vanhalle päiväkodille ja napsimme muutaman kuvan muistoksi. :) Päiväkoti Esikko on toiminut tässä samassa rakennuksessa jo 40 vuotta, joten näiden seinien sisäpuolelle mahtuu varmasti todella paljon muistoja, lapsia, aikuisia,  päiväkodin arkea, juhlia ja vaikka mitä.   Niin lapset kuin aikuisetkin jäävät varmasti kaipaamaan vanhaa päiväkotia, mutta nyt on aika siirtyä uusiin tiloihin ja aloittaa siellä uusi arki. :)  Ensi viikolla vietämme siis hiihtolomaa ja sen jälkeen me Esikon aikuiset teemme kolme päivää muuttoa ja sitten avaamme uuden päiväkodin ovet lapsille. :)


Lasten piirustukset hyvästä päiväkodista. :)

 



Muuttoa,muuttoa.. :)
 



"Heihei Esikko!"


 

 Oikein mukavaa ja rentouttavaa loppuviikkoa ja hiihtolomaa kaikille ja tervetuloa uuteen päiväkotiin torstaina 8.2 osoitteeseen Juvantie 30! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti