perjantai 25. toukokuuta 2018

Viikko 21


Tiistaina kaikki päiväkodin lapset lähtivät urheilukentälle. Jakaannuimme siellä pienryhmiin ja kävimme läpi eri pisteitä. Pisteillä oli leikkivarjo, pallonheittoa,  radalla juoksua, pituushyppyä, erilaisia palloleikkejä ja eväiden syöntiä. Lapsista oli erityisen mukavaa käydä myös kuntoilemassa kentän lähellä olevissa laitteissa.
Keskiviikkona retkeilimme kahdessa ryhmässä. Jalkapalloa pelaamaan lähtivät innokkaimmat pallonpotkijat ja Possupuistoon muut lapset. Jalkapallopeli sujui vauhdikkaasti eikä juomataukoja lukuun ottamatta maltettu taukoja pitää.
Puistossa lapset laskivat liukumäkeä, kiipeilivät, keinuivat ja ahkeroivat hiekkalaatikolla.
Torstaille sovittu tanssitunti Sampolassa peruuntui, mutta korvasimme sitä opettelemalla flossaamaan youtuben avulla. Sisäleikkeihin otettiin trampoliini ja pomppupallot muiden tuttujen puuhien lisäksi.
Tälläkin viikolla on leikitty junilla, hoidettu eläimiä, rakennettu legoilla, luettu kirjoja, väritetty kuvia ja piirretty, leikitty autoleikkejä, rakennettu majaa ja tehty montaa muutakin puuhaa.
Perjantaina laulettiin ja leikittiin laululeikkejä. Kolme pukkia tömistelivät sillalle ja peikko heitettiin jokeen, lisäksi mm. Kolme varista, Peipon pesä ja Etana-laulu haluttiin laulaa monta kertaa. Keltainen aurinko -laulua lapset säestivät myös soittimilla.
Kahden lapsen synttäreitä on myös vietetty tällä viikolla.
Lapset ovat seuranneet mielenkiinnolla työmiehiä, jotka ovat rakentaneet aitaa väliaikaisen aidan tilalle. Päiväkodin piha on jo pitkällä suunnitelmissa, kohta puoliin saamme keinut ja muut myös paikoilleen.
Hyvää viikonloppua kaikille, nautitaan auringosta ja lämmöstä!


Minne raiteet johtavat?

Possulle juomista

Palloille vauhtia leikkivarjolla


Erilaisia pallopelejä

Pallot on heitetty

Eväät maistuvat




Kuntoiluja

 

Possupuiston touhuja

 
"Älä ota minua, ota pukki seuraava"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti