maanantai 4. kesäkuuta 2018

Viikko 22

Maanantai-aamuna teimme retken paloasemalle kahdessa ryhmässä, minieskarit ja nuoremmat lapset.
Meille esiteltiin niin paloautoja kuin ambulanssiakin, sekä tietysti myös vaatteet varusteineen.
Isommat lapset osasivat jo esittää hyviä kysymyksiä, nuoremmat lapset olivat enemmän "kuunteluoppilaina", ehkä hieman jännityksenkin vuoksi. Lapset saivat käydä sekä paloauton hytissä että ambulanssin kyydissäkin. Kaikki olivat innokkaina, osa kävi molemmissa useammankin kerran.
Vielä kerran suuret kiitokset paloaseman porukalle mahtavasta esittelystä!
Lasten toiveista pidimme tiistaina ja keskiviikkona oman lelun päivät. Lapset esittelivät innokkaina leluja toisille lapsille sekä aikuisille.
Torstaina työmiehet olivat laittamassa pihalle keinuja ja liukumäkeä, joten lähdimme retkelle pururadalle ja tutustuimme samalla luontoon. Matkalla lapset ihastelivat myös kuinka kauas korkealta näkee. Samalla reissulla kävimme myös leikkipuistossa. Kaikenlaiset öttiäiset ovat olleet mielenkiinnon kohteina niin retkillä kuin päiväkodin pihallakin ja niitä on tutkittu hartaasti : )
Perjantaina kurkistimme lorupusseihin. Pihalla keinut saivat kyytiä ja liukumäki luisti kun lapset pääsivät kauan odotettuihin pihaleikkeihin. Piha muotoutuu valmiiksi kesän aikana pikku hiljaa. Lapset ovat olleet ihanan sopeutuvaisia koko muutoksen ja kevään ajan.

Blogi jää nyt kesälaitumille, joten
Aurinkoista kesää ja hyvää lomaa kaikille : )

 
 
 
Paloasemalla riitti ihmeteltävää
Kohta päästään keinumaan
 
Liukumäki tulee tähän



Vesimaalausta

 

 
Öttiäinen

Välillä oli kiva leikkiä ihan omillakin leluilla
Pururadalla
Hyvät maisemat

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti