maanantai 19. marraskuuta 2018

Viikot 45-46



 Hyvää marraskuuta kaikille!



Päiväkodilla lapset ovat piirtäneet veteraaneille Itsenäisyyspäiväkortit, jotka sitten lähetetään yhdessä kirjekuoressa eteenpäin. Korteista tuli todella hienoja.




 

 Kirjastolla käytiin keskiviikkona satutuokiossa. Sadun kertoi tutusti Katja Savolainen.


  Kirja kertoi merirosvojen iltatoimista.


 Lopuksi kurkattiin aarrearkkuun, josta näkyi peilikuvana maailman arvokkain aarre.




Päiväkodin lauluhetkellä laulettiin ja leikittiin mm. Oravan pesä, Jänikseltä housut puttoo, Painuu mittari nollaan ja Ylös alas liikkuu elohopea.
 
 
 
 
 
Torstaina tarjottiin Isänpäivän kunniaksi kakkukahvit lapsille ja isille tai muulle lapsen hakijalle. Lapset odottivat innokkaina koko päivän tätä tärkeää tilaisuutta.
 Kyllä oli muuten hyvää kakkua.

 



     Perjantain retkellä metsä kuhisi taas keltaisia liivejä.


Matkalla huomasimme myös puun jonka oksilla "kasvoi" lapasia. Sepä se vasta ihmeellistä olikin!




Viikon 47 aloitimme käymällä katsomassa teatteria. AEIOU vauva- ja taaperoteatteri esitti "Masussa"- näytöksen. Näytös oli Kummunmäen päiväkodissa ja menimme sinne jännittävällä linja-auto kyydillä.

 



Seuraavina kahtena päivän meillä oli erilaisia liikunta ratoja, hernepussin heittoa, jalkapalloa, kehonosaleikkiä musiikin mukaan. Samaan aikaan toiset leikkivät käsinukeilla ja keksivät itse pikku näytelmiä.

 

 
 
 
 
 
Käsinukeilla syntyi omaa teatteria, joissa seikkaili mm. siili, pupu, kettu, orava, kuningas ja kuningatar. Lapset olivat innokkaina tekemässä esityksiä.
 
 
 
 
 
Keskiviikko iltapäivänä meillä kävi Juvan lukion psykologian kurssin opiskelijat tutustumassa päiväkotiin ja lapsiin. Lapset saivat mm. piirtää erilaisia tunteita.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti