torstai 25. huhtikuuta 2019

Viikot 17-18



Pääsiäinen on vietetty ja lämmin kevätkeli on hellinyt meitä. Päiväkodilla on aloitettu kevään juhlien valmistelu ja kesän odotus.

 Päiväkodin pihalla oli juuri ennen pääsiäistä vielä aika paljon lunta. Pääsiäisen jälkeen päästiin samassa kohdassa jo kunnon muta- ja vesileikkeihin.

Lapset aloittivat kevään askarteluja. Tämän kertainen askartelu vaatiikin paljon työtä ja tarkkuutta, paljon on leikkaamista ja liimaamista.

Värityskuvia valmistuu edelleen tiuhaan tahtiin.

Keittiön ikkunaan vihreälle ruoholle lapset painoivat kauniita kukkasia.

Perjantaina kaunis ja lämmin sää houkutteli meidät liikkumaan ulos. Lähdimme kahdessa eri ryhmässä leikkipuistoihin. Eväät oli tietenkin pakattu reppuihin.
Toinen ryhmä suuntasi urheilukentän puistoon.

Ja toinen ryhmä lähti Kultapossupuistoon.

Matkalla takaisin päiväkodille huomasimme varman kesän tulon merkin, koivuissa oli hiirenkorvat.

Vappuaattona pidimme tietysti vappujuhlat. Kaikki saivat halutessaan pukeutua johonkin asuun. Kylläpä olikin päiväkotiin tullut monenlaista kulkijaa. Oli mm. hämähäkkimiehiä, ninja, aave, apinoita, poliisi, prinsessaa ja Elsa. Juhlissa oli disco ja lopuksi tietysti herkuteltiin munkeilla ja simalla.

 
 Aikuiset repäisivät esittivät lapsille "rivitanssia". Tanssi oli improvisaationa toteutettu ja yksi kommentti lasten suusta kuuluikin: "olitte kyllä aika höpsöjä". Rehellinen palaute lasten suusta on aina palkitsevaa.
 
Nyt lunta tupruttaa, mutta toivottavasti taas pian lämpenee.
Hyvää viikonloppua! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti