perjantai 6. huhtikuuta 2018

Viikko 14

Viikko alkoi lumisissa merkeissä vuorokauden lumisateen jälkeen. Pihalla riitti lapsille auraus- ja lapiohommia muiden leikkien ohessa.
Tiistaina leikimme sisäleikkejä lasten toiveiden mukaan. Liitutaulu on ollut ahkerassa käytössä, kun minieskarit ovat esitelleet hienoja kirjoitustaitojaan, sekä muutkin ovat piirrelleet siihen innoissaan. Myös koti- ja autoleikkejä on leikitty eri muodoissa, tehty rakennelmia erilaisista paikoista ja legoista sekä pelattu pelejä.
Keskiviikkona nuoremmat lapset kävivät mäenlaskussa urheilukentän lähistöllä sekä kiipeilemässä isossa lumikasassa. Koska aurinko lämmitti niin mukavasti, käveltiin jälleen takaisin päiväkodille Sampolan kautta. Isommat lapset olivat Kukkokoulun mäessä ja Kiipelissä kiipeily oli erityisen mukavaa. Aivan ihana sää suosi meitä retkillä.
Torstaina luimme satuja pienryhmissä. Pihaleikit olivatkin loppuviikosta jo märempiä, eikä vaatteiden kastumiselta voinut välttyä. Se ei kuitenkaan hidastunut leikkimistä, vaan lumipalloja oli kiva tehdä pitkästä aikaa.
Perjantaina oli myös vapaata leikkiä, pelejä, värityskuvia, ja monenmoista muuta mieluista tekemistä.
Ruokailujen yhteydessä käytämme lisänä tukiviittomia ruokien ja juomien kertomiseen. Myös ruokalorun viitomme yhdessä.

Huhtikuun ruokaloru:

KATTILA JA VUOKA, TÄÄLTÄ TULEE RUOKA.
HAARUKKAAN KUN TARTUN, SUUREKSI MÄ VARTUN.
LEIVÄN SYÖN, MAIDON JUON, RUOKARAUHAN MUILLE SUON.

Hyvää viikonloppua kaikille!
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti