perjantai 13. huhtikuuta 2018

Viikko 15

Maanantaina ja tiistaina oli oman lelun -päivä. Sitä oli jo kovasti kyselty ja lapset toivatkin kivoja leluja mukanaan. Samalla toteutimme mediakasvatusta, kun osa lapsista kuvasi lelunsa Chatter Pix -ohjelmalla tabletille ja sitten lisäsi kuvaan koristelut ja äänen.
Keskiviikkona minieskarit kävivät kirjastossa satutunnilla, jonka piti Mari Liimatainen Kulttuurikeskus Versosta. Hän luki Kirsi Kunnaksen eläintarinoita. Paluumatkalla päiväkodille käytiin vielä alakoulun pihalla kiipeilemässä. Nuoremmille lapsille oli sillä aikaa loruhetket pienryhmissä ja ulkoilua päiväkodin pihalla.
Torstaina minieskarit tekivät kynätehtäviä ja ulkoilivat päiväkodin pihalla, kun nuoremmat lapset lähtivät retkelle läheiseen puistoon. Puistossa päästiin jo karuselliin ja keinulaudalle, kiipeilyn ja keinumisen lisäksi. Halukkaat laskivat myös liukureilla mäkeä.
Perjantaina oli laulutuokion vuoro, lauloimme mm. Jänis istui maassa, Lintu lensi oksalle, Bingo, Harakka hyppi maassa, Peipon pesä ja Kolme varista. 



Chatter Pix - kuvia
Kirjastosta satutunnilta


Kiipelissä kiipeilemässä

Kuka saa, kuka saa, lorupussiin kurkistaa...



Pihaleikkien riemuja


Puistoretkellä


Minieskareiden kynätehtäviä

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti