perjantai 10. marraskuuta 2017

Viikko 45

Moikka!

Tällä viikolla olemme taas ehtineet touhuamaan vaikka mitä. Maanantaina jatkoimme vielä viime viikolla keskenjääneitä askartelujuttuja sekä leikimme. Tiistaina pääsimme laulamaan. Harjoittelimme itsenäisyyspäiväjuhlassa esitettäviä laululeikkejä, isommat omassa porukassaan ja pienet omassaan. Ulkoilutkin sujuivat mukavasti mm. hiekkaleikkejä leikkien.

"Sinisiä punasia ruusunkukkia kannan kädessäni..."
 
 
Keskiviikkona vuorossa oli sisäliikuntaa. Lapset pääsivät temppuilemaan renkaisiin, ajamaan tuolirallia, kiipeilemään puolapuille, hyppimään trampoliinille, pomppimaan pomppupalloilla sekä pelaamaan sählyä. Meillä oli siis monipuolisesti tarjolla erilaisia liikuntapisteitä lapsille ja lapset kyllä tykkäsivät! Ulkona lapset ovat mielellään pelanneet jalkapalloa, leikkineet keppihevosilla sekä ajelleet potkupyörillä nyt kun lumet sulivat pois. Vanhatkin lelut tuntuvat uusilta, kun ne ovat vähän aikaa poissa käytöstä ja sen kyllä huomasi! Pyörien ympärillä oli isot ruuhkat kun niin moni lapsi olisi halunnut ajella niillä samaan aikaan.
Torstaina askartelimme suomenlippuja, luimme kirjoja ja leikimme. Osa lapsista pääsi myös temppuilemaan renkaisiin. Legoleikki ja kotileikki oli torstaina lasten suosiossa.
Laittelimme päiväkodille tällä viikolla myös lisää tunnelmavalaistusta syksyn pimeyteen sekä sisälle että ulos.
Postilla on tällä hetkellä menossa hieno kampanja, jossa tarkoituksena on ilahduttaa sotiemme veteraaneja postikortilla.  Kuka tahansa voi siis lähettää veteraaneille postikortin ja kirjoittaa siihen haluamansa tervehdyksen ja kiitoksen siitä, että saamme tänä vuonna juhlia 100- vuotiasta Suomea. Me esikkolaiset halusimme myös osallistua tähän hienoon kampanjaan ja lähetimme kaksi Juva- aiheista postikorttia veteraaneille.


Kestosuosikki; trampoliini :)


Tuoliralli on mukavaa! :)

Potkupyörät kaivettiin taas esiin varastosta :)

Aina niin ihanat keppihevoset :)



Valoa syksyn pimeyteen. :)



Tervehdykset ja kiitokset veteraaneille. :)


Tänään eli perjantaina meillä oli vuorossa viikon kohokohta eli isänpäivän aamupala. Aamupalaa tarjoiltiin klo. 7.30-8.30 välillä ja sinne olivat tervetulleita kaikki päiväkodin lapset isänsä tai muun tuojansa kanssa. Aluksi kaikille tarjottiin pienet "alkumaljat" ja sen jälkeen´tarjolla oli puuroa, nakkeja, leipää, leikkeleitä, juustoa, kurkkua, tomaattia, salaattia, hedelmiä sekä kahvia, mehua ja keksejä. Aamupala sujui todella mukavasti rennossa ilmapiirissä, kiitos kaikille osallistuneille! Aamupalan jälkeen lapset leikkivät ja pelailivat sisällä ja sen jälkeen oli vuorossa ulkoilua.


Valoa pimeään aamuun :)

Alkumaljat :)

Isänpäivän aamupalan tarjoiluja :)
 
 




Mukavaa viikonloppua ja oikein hyvää isänpäivää kaikille! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti