perjantai 24. marraskuuta 2017

Viikko 47


Maanantaina oli Lapsen oikeuksien päivä, jota juhlistimme tiistaina Sampolassa tanssiteatteri Käpälämäen esityksellä. Esityksen nimi oli Avain ja siinä Kujakatti ja Korttelikoira ihmettelivät tielleen tupsahtanutta uutta esinettä lähtemällä huimalle matkalle aikaan ja avaruuteen. Lopuksi tanssittiin kaikki yhdessä automatkalla kuuhun.
Minieskarit reippailivat kävelemällä menomatkalla Sampolaan  ja pääsivät sitten takaisin päiväkotiin linja-auton kyydissä pienempien kanssa.
Keskiviikkona pelasimme sählyä niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkona leikittiin myös mm. Karhu nukkuu -leikkiä, Rumu-rumu-rullaa sekä tehtiin hiekka/lumihommia.
Sekä maanantaina että torstaina on vietetty synttäreitä laulamalla sankareille ja he ovat saaneet esittää leikkitoiveensa.
Perjantaina harjoittelimme juhlaohjelmia ensi viikkoa varten. Jännitystä alkaa jo olemaan ilmassa lastenkin keskuudessa.
Sisäleikkeinä lapset ovat mm. rakentaneet junarataa, muovailleet, piirtäneet, ja pikkuautot, kotileikit sekä legot ovat ikisuosikkeja.






 






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti