keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Viikko 51

Jouluviikon terveiset päiväkodilta!

Aloitimme viikon mukavasti ilman mitään erikoisempia suunnitelmia. Maanantaina siis leikimme vapaasti ja ulkoilimme. Tiistaina saimme päiväkodille vieraita, kun pappi tuli käymään päiväkodilla. Hän tuli kertomaan meille joulun sanomaa. Pappi luki meille jouluevankeliumin ja lauloimme myös laulun "Pieni liekki".
Keskiviikkona lähdimme koko porukka kirkkoon kuuntelemaan lasten kauneimpia joululauluja. Linja-auto haki meidät kaikki päiväkodilta ja suuntasimme kohti kirkkoa. Joka vuosi kauneimmissa joululauluissa lapset saavat sytyttää adventtikynttilät. Tänä vuonna kynttilöiden sytytysvuoro oli meidän päiväkodin lapsilla. Olimme etukäteen valinneet neljä lasta sytyttämään kynttilöitä. Kynttilöiden sytyttäminen sujui hienosti ja samalla lauloimme ensimmäisen laulun "Nyt sytytämme kynttilän".
Kirkossa lauloimme edellä mainitun laulun lisäksi laulut: "Joulukirkkoon", "Joulupuu on rakennettu", "Tuiki, tuiki tähtönen" , "Joulu saapuu jokaiselle" ja "Enkeli taivaan". Lapset jaksoivat istua kirkossa hienosti ja tilaisuus sujui muutenkin mukavasti.
Kun pääsimme takaisin päiväkodille, leikimme hetken ja sitten olikin jo ruokailun aika.


 



Torstaina ja perjantaina meillä on suunnitelmissa laulaa joululauluja ja leikkiä vapaasti mukavia leikkejä.

OIKEIN IHANAA JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE & KIITOS KULUNEESTA SYKSYSTÄ! :)

.. Palaillaan blogin osalta taas sitten ensi vuoden puolella. ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti