torstai 11. tammikuuta 2018

Viikko 2

Moikka moi!


Tällä viikolla olemme touhunneet taas paljon kaikkea mukavaa. Aamuisin lapset ovat innostuneet rakentamaan jumpparatoja ja tällä viikolla suosiossa on myös ollut "kuularadan" rakentaminen. Parturileikissäkin on käynyt vilske ja vilinä koko viikon. Lapset ovat tehneet toisilleen ja meille aikuisille kauniita kampauksia ja muodonmuutoksia. Lisäksi parturissa käyneet asiakkaat ovat myös saaneet itselleen mm. kauniit meikit ja lakatut kynnet.
Maanantaina ulkoilun aikana eräät lapset leikkivät myös hammaslääkäriä. Ja olipa meillä kyllä taitavia hammaslääkäreitä ja hoitajia! Niin vain tuli reiät paikattua ja hampaat hoidettua hyvin. :)
Myös piirustushommat ovat kiinnostaneet lapsia tällä viikolla; lapset ovat värittäneet valmiita värityskuvia, piirtäneet itse hienoja piirustuksia ja askarrelleet kauniita lintuja ikkunoihin.
Olemme tällä viikolla myös ottaneet suujumppaharjoituksia useamman kerran ennen ruokailua. Olemme esimerkiksi laulaneet tuiki tuiki tähtösen sävelellä "dendenden" laulua. Lisäksi olemme myös ennen ruokailua laulelleet talviaiheisia lauluja esimerkiksi "Talvella" laulua.



Suosittu parturileikki :)


Kuularadan rakentamista

Värityshommia


Isommat lapset ovat päässeet tällä viikolla hiihtämään ja sää on todella suosinut hiihtäjiä. Lapset ovat olleet oikein innostuneita ja sen ovat kyllä laduilla huomanneet muutkin hiihtäjät. Lapsia on kehuttu laduilla reippaiksi hiihtäjiksi ja kiitelty siitä, että järjestämme lapsille mahdollisuuden hiihtämiseen. Meidän on todella helppo lähteä lasten kanssa hiihtämään, koska latu lähtee aivan päiväkodin vierestä.  Lapset ovat joka aamu hiihtäneet pitkiäkin matkoja ja todella osoittaneet kiinnostuksensa hiihtämistä kohtaan. Kyllä meillä on täällä reippaita ja hyvän asenteen omaavia lapsia! :)
Hiihtolenkin varrella lapset ovat tutkineet myös luontoa; ympärillä on näkynyt jäniksen jälkiä ja soliseva puro. Myös tikan koputus on kantautunut päivittäin hiihtäjien korviin.

Pienten kanssa puolestaan olemme päässeet vesivärimaalaushommiin. Maalasimme lasten kanssa kauniita sinisävyisiä talvimaisemia, joihin on seuraavien viikkojen aikana tarkoituksena askarrella hienoja lumiukkoja. Olemme myös hyppineet trampoliinilla,leikkineet, lukeneet kirjoja ja pelailleet pelejä. Ulkona pienemmät ovat rakentaneet mm. "Prinsessalinnoja" ja "Ryhmä-hau linnoja".
Perjantaina eli tänään isommat lapset jatkoivat vielä hiihtohommia. Pienemmät lapset leikkivät ja tekivät värityshommia.

 



Reippaat hiihtäjät :)


"Vesiputous" hiihtolenkin varrella :)  

 

Vesivärihommia :)


Lasten askartelemia lintuja ikkunoissa.
 
Erään lapsen hieno hiihtoaiheinen piirustus :)


Uudet kauniit talviaiheiset pöytäkoristeet.. :)
 




 Iloista loppuviikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti