perjantai 19. tammikuuta 2018

Viikko 3

Hei vaan!


Maanantaina aloittelimme viikkoa isojen kanssa askarteluhommissa ja pienten kanssa hiihtohommissa. Isommat lapset aloittivat tekemään kauniita talviaiheisia vesivärimaalauksia ja niitä jatkettiinkin myös sitten tiistaina ja keskiviikkona.
Samaan aikaan pienet suuntasivat hiihtoladulle. Pienetkin innostuivat hiihtämisestä ja he jaksoivat hiihtää hienosti. Nauru raikui ladulla ja pienet kaatumiset eivät menoa haitanneet. Lapset olisivat halunneet hiihtää myös muina päivinä, mutta kova pakkanen muutti hieman meidän hiihtosuunnitelmia. Toivottavasti pääsemme pienten kanssa hiihtämään vielä joku toinen viikko!
Olemme tällä viikolla tietenkin myös leikkineet paljon; legoleikki ja barbileikki ovat olleet lasten suosiossa. Vaihtelimme taas hieman "uusia" leluja varastosta lasten käyttöön ja muoviset junat saivat erittäin suuren suosion pienten keskuudessa. Lapset ovat myös tehneet palapelejä, pelanneet lautapelejä ja tehneet mm. hamahelmitöitä.
Tällä viikolla isommat lapset ovat myös saaneet värjätä vettä kannuun ja kaataa sen jälkeen veden tyhjään maitopurkkiin. Tämän jälkeen maitopurkit vietiin ulos jäätymään ja odoteltiin, miten hienoja jääkimpaleita niistä syntyykään.. :)
Ulkona olemme myös olleet joka päivä kylmästä ilmasta huolimatta. Lapset ovat mm. tykänneet laskea mäkeä, kelkkailla ja pelata sählyä.
Perjantaina oli päiväkodin valokuvaus ja odotamme innolla kuvien valmistumista!


Hyvin suksi luistaa.. :)

 Isompien vesivärimaalauksia :)
 
 
 
 

Sählyä ulkona






 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti