perjantai 27. lokakuuta 2017

Viikko 43

Heipä hei!


Tällä viikolla osa Esikon lapsista ja aikuisista viettävät syyslomaa, mutta on meillä täällä päiväkodilla pienemmälläkin porukalla touhuttu kaikkea mukavaa. Olemme tehneet erilaisia kädentaitojuttuja kuten muovailleet, värittäneet ja askarrelleet. Lisäksi olemme myös liikkuneet sekä sisällä että ulkona. Sisällä olemme hyppineet trampoliinilla, roikkuneet renkaissa ja pelanneet sählyä. Ulkona suosikkipelinä on tälläkin viikolla ollut jalkapallo. Pojat ovat myös useampana päivänä rakentaneet ulos temppuradan vanhoista renkaista.
Tietenkin olemme myös leikkineet erilaisia lasten suosikkileikkejä kuten kotileikkiä, autoleikkiä ja legoleikkiä. Olemme pelailleet lautapelejä, lukeneet kirjoja ja tabletitkin ovat olleet käytössä pitkin
viikkoa.
Tänään perjantaina olemme viettäneet päiväkodilla kansainvälistä nallepäivää. Jokainen lapsi pääsi aamulla esittelemään nallensa kavereille ja sen jälkeen leikimme Onni-nalle ja Enni-nalle laululeikkiä. Luimme myös nalle-aiheisia kirjoja. Lapset saavat pitkin päivää leikkiä omilla nalleillaan ja nallet ovat nyt jo käyneet mm. lääkärissä ja päässeet päiväunille. :)

Kynähommia :)

Autoleikki
Nallet viettämässä kansainvälistä nallepäivää päiväkodilla :)

Nallet lääkärissä

 

Mukavaa kansainvälistä nallepäivää, perjantaita ja tietenkin alkavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti